De ontwerpster

marie-DSC3867-1024x682

Marie Mulder heeft de Academie voor Beeldende kunst (afdeling Mode) in Arnhem gevolgd en is daarna werkzaam geweest als ontwerpster voor onder andere Mexx International, Canoe Jeans, Iduna en de European Brand Organisation in Houten.

In 2003 startte Marie haar eigen kinderkleding merk The Dutch Design Bakery. Al meer dan 10 jaar ontwerpt Marie met veel passie en creativiteit haar eigen karakeristieke en kleurrijke kledingcollecties. Nu daar sinds 2015 ook de Bakery Ladies dameslijn aan is toegevoegd ligt de focus geheel op het ontwerpen en ontwikkelen van deze succesvolle dames collecties.

In 2008 is een samenwerking ontstaan met haar tegenwoordige licentiehouder Lunter Textiel in Bolsward, die de productie en distributie voor haar rekening neemt. Het agentschap ‘Maak’ in Arnhem, verzorgt de verkoop van de collecties binnen Nederland en Belgie.

Naast kledingcollecties maakt Marie originele handgemaakte producten zoals poppen, kussens, keramiek en schilderijen. Veel handgemaakte producten zijn te zien en ook te bestellen via Marie’s website www.aubainmarie.org. Voor meer informatie, of om een afspraak te maken in haar atelier, kan je ook een email sturen naar marie@tddbakery.nl of bellen naar 06 31 97 67 63.

Haar landelijke studio waar het ook mogelijk is om op afspraak langs te komen. Haar studio is gevestigd in de prachtige uiterwaarden (tussen Rossum en Tiel) aan de Oude Oven 8 in Heerewaarden.